
Міні лазанья
Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.
Інгредієнти
Фарш з яловичини
500 г.
Ковбаса
500 г.
Лазанья
1 упаковка
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Тертий сир
300 г.
Оливкова олія
за смаком
Вершкове масло
за смаком
Етапи приготування
01
Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.
02
Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.
03
У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.
04
У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.
05
Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.
06
Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.
07
Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів