Міні лазанья - Image

Міні лазанья

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.

Інгредієнти

Фарш з яловичини

500 г.

Ковбаса

500 г.

Лазанья

1 упаковка

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Тертий сир

300 г.

Оливкова олія

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Етапи приготування

01

Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.

02

Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.

03

У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.

04

У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.

05

Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.

06

Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.

07

Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв