Міні лазанья - Image

Міні лазанья

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Всім відома класична італійська лазанья - страва із шарів начинки між двох листів тіста. Запропонована лазанья - міні, тобто порційна лазанья, але така ж ситна і смачна, як і класична. Ця страва ідеально підійде в якості закуски на святковий стіл. Приготувавши міні лазанью, ви отримаєте порційне частування для своїх гостей. Ковбасу можна використовувати будь-яку, але копчена ковбаса надасть лазаньї незабутній аромат. Для міні лазаньї знадобляться маленькі формочки, можна використовувати форми для кексів.

Продукти для рецепту

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г
99.90

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

400 г

Інгредієнти

Фарш з яловичини та свинини ЦеМ'ясо Особливий охолоджений 400г

500 г.

Ковбаса Savin Produkt Коппа сирокопчена вищого гатунку

500 г.

Макаронні вироби Barilla лазанья 500г

1 упаковка

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сир Mlekpol Моцарелла тертий 150г

300 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Масло вершкове домашнє

за смаком

Етапи приготування

01

Ковбасу дрібно нарізати, обсмажити її з фаршем у великій сковороді на середньому вогні на оливковій олії. Коли фарш добре зарум'яниться, прибрати сковороду з вогню.

02

Змішати сир з сіллю і перцем, скачати невеликі сирні кульки.

03

У формочки, змащені вершковим маслом, викласти по 1 квадратику тiста для лазаньї.

04

У кожен квадратик помістити сирну кульку, зверху викласти фарш з ковбасою і посипати натертим сиром.

05

Накрити зверху шматочком тіста для лазаньї.

06

Повторити шари: сир, фарш, тертий сир.

07

Помістити формочки в попередньо розігріту духовку і випікати до готовності 10-15 хвилин при температурі 100°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв