
Стегенця по-французьки
Французька кухня відрізняється особливою вишуканістю і розмаїтістю. Страви французької кухні валять на повал всіх гурманів світу своїм витонченим смаком. От і сьогодні ми вам пропонуємо приготувати прекрасну страву французької кухні. Цю апетитну страву можна приготувати для особливого випадку, а також на звану вечерю або обід. Вона дуже вигідно відобразить ваш настрій перед гостями. Також не можна не відзначити чудовий і ні з чим незрівняний смак страви, який не може залишити байдужими нікого. Таку страву потрібно прикрасити зеленню, можна також помідорами. Гарнір до неї не потрібен - вона подається самостійно. Подавати стегенця по-французьки можна з будь-якими напоями.
Інгредієнти
Курячі стегенця
6 шт.
Готове листкове тісто
1 кг.
Сир
250 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
1 ст. л.
Часник
за смаком
Зелень
за смаком
Етапи приготування
01
Розморожені окороки натерти сіллю, перцем і часником за смаком. Залишити на 2 години, щоб вони просочилися.
02
Сир нарізати скибочками товщиною 0,5 см.
03
Тісто розкачати тонко і нарізати смужками шириною 1,5-2 см.
04
Акуратно підняти шкірку стегенець і вкласти туди скибочки сиру.
05
Потім обернути кожне стегенце смужками тіста.
06
Деко змастити олією, розкласти стегенця і поставити в духовку на 30-40 хвилин.
07
Готову страву прикрасити зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів