
Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Для приготування "Китайського омлету з грибами, шпинатом і часником" використовується соєвий соус, який є традиційним інгредієнтом майже всіх страв китайської кухні. У китайських страв, завдяки використанню великого набору компонентів, як правило, складний смак і запах. Основні інгредієнти запропонованої страви: гриби, яйця, часник, соєвий соус, шпинат додають свої смакові нотки в загальний смак страви. Серед інгредієнтів "Китайського омлету" листовий овоч - шпинат. Корисність і цінність цього овоча незаперечна. Шпинат - багате джерело безлічі вітамінів, макро- і мікроелементів.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
8 шт.
Гриби Гливи
250 г.
Часник
1 зубчик
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
150 г.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
60 мл.
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
1 ч. л.
Етапи приготування
01
Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.
02
Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.
03
Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.
04
Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів