Каламарата - Image

Каламарата

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Інгредієнти

Базилік

за смаком

Кальмари

400 г.

Оливкова олія

20 мл.

Петрушка

за смаком

Сіль

за смаком

Вино біле сухе

50 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Помідори черрі

400 г.

Часник

3 зубчика

Етапи приготування

01

Помідори порізати на четвертинки.

02

Цибулю і часник почистити, і обсмажити в невеликій кількості олії, на слабкому вогні хвилин 5-10.

03

До цибулі і часнику додати помідори і протушкувати протягом 5 хвилин.

04

Додати кальмари і трохи білого вина. Посолити, поперчити за смаком. Тушкувати хвилин 15, не закриваючи кришкою сковороду.

05

Додати зелень і тушкувати ще хвилин 5 поки соус не загусне. Подавати страву гарячою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Каламарата – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua