Італійський салат із макаронами - Image

Італійський салат із макаронами

Кількість порцій: 8Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Італійський салат з макаронами (точніше, з пастою) - оригінальний варіант приготування страви з макаронними виробами. Готуючи цей салат, ми слідуємо загальним принципам (традиціям) італійської кулінарії - готувати з усього, що залишається в холодильнику. Це цілком раціональний, вигідний і економний підхід до використання залишків продуктів. Салат з пастою гарний і тим, що його можна приготувати швидко. Макарони для салату повинні бути приготовані з пшениці твердих сортів, на упаковці шукайте слова «група А, вищий сорт» і виключайте довгі вироби. Італійський салат з макаронами - це незвичайне блюдо, яке підкорить не тільки своєю оригінальністю, але смаком і ароматом.

Продукти для рецепту

Макарони Pantanella Filini 500г
62.90

Макарони Pantanella Filini 500г

500 г

Інгредієнти

Макарони Pantanella Filini 500г

250 г.

Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл

250 г.

Горіх м'ясний Український МК копчено-варений вищий сорт

250 г.

Перець червоний

1 шт.

Перець зелений

1 шт.

Сир Херсонський Сир Королівський 45%

250 г.

Шинка Argal Йорк Сендвіч

250 г.

Петрушка 70г

за смаком

Йогурт Фанні 2,2% 750г

250 г.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

100 г.

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Зварити макарони і добре промити холодною водою. Покласти в салатницю.

02

Додати кукурудзу, горох, порізані кубиками перці, сир, шинку, дрібно нарізану зелень.

03

Посолити і поперчити за смаком. Заправити майонезом і йогуртом.

04

Охолодити в холодильнику і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв