Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном - Image

Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Італійська кухня - це не тільки піца, паста і лазанья, але і пікантні закуски, ароматні супи, апетитні другі страви, повітряні десерти і, звичайно ж, різноманітні вишукані салати. Одним з найпопулярніших є салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном, який чудово підійде як для святкового столу, так і для простого сімейного обіду. Якщо хочете, щоб яловичина вийшла більш м'якою і ніжною, то м'ясо в маринаді можна поставити в холодильник на 3 години. Подають цю страву, викладаючи на тарілки листя латуку, далі салат з м'ясом, а потім посипають червоною цибулею і тертим пармезаном.

Інгредієнти

Вирізка яловича

230 г.

Вино червоне сухе

50 мл.

Оцет бальзамічний

1,25 ст. л.

Розмарин сушений

0,5 ч. л.

Часник

1 шт.

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля зелена

1 шт.

Цибуля червона

1 шт.

Помідори

1 шт.

Базилік (листя)

100 г.

Сіль

за смаком

Перець червоний мелений

за смаком

Сир пармезан

за смаком

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.

02

Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.

03

Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua