
Брускета з яловичиною, томатами і песто
Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Хліб житній бездріжджовий 300г
4 шт.
Вирізка яловича охолоджена
300 г.
Помідори Kuhne в'ялені 340г
6 шт.
Рукола 50г
40 г.
Соус Cirio Песто 190г
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
80 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець солодкий Die Kasemacher з веганськими свіжими вершками в ріпаковій олії 250г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.
02
Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.
03
Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
04
Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів