Ампанада - Image

Ампанада

Кількість порцій: 12Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Страва із такою незвичайною назвою належить до числа страв бразильської кухні. За зовнішнім виглядом вона дуже схожа пиріжки. Тільки із трохи іншою начинкою. Деякі кулінари порівнюють їх із беляшами. У будь-якому разі це дуже смачна і навіть пікантна страва із начинкою з м'яса. У нашому рецепті це яловичина, хоча може бути і будь-яке інше м'ясо. Невеликою особливістю є те, що тісто виходить дуже ніжним і розсипчастим в ампанаді. До того ж для приготування цієї страви вам будуть потрібні зовсім не складні інгредієнти. Чудовий варіант щільно і ситно перекусити всією сім'єю або взяти із собою на роботу до обіду.

Інгредієнти

Борошно

600 г.

Сіль

1 ст. л.

Вершкове масло

100 г.

Вода

90 мл.

Яйця

5 шт.

Яловичина

300 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Часник

1 зубчик

Паприка

1 ст. л.

Маслини

100 г.

Родзинки

100 г.

Чорний мелений перець

за смаком

Соняшникова олія

600 г.

Етапи приготування

01

З просіяного борошна, розм'якшеного вершкового масла, 90 мл. води, солі, чорного перцю і 2 яєць замісити м'яке тісто.

02

Покласти в миску, накрити плівкою і поставити в холодильник на 1 годину.

03

Яловичину промити й нарізати дрібними шматочками. Цибулю і часник очистити, дрібно нарізати. Розігріти сковороду і обсмажити цибулю і часник.

04

Маслини розрізати на чотири частини. До цибулі покласти нарізане м'ясо, перемішати, смажити 5 хвилин, помішуючи.

05

Додати промиті родзинки, паприку, сіль і перець за смаком, перемішати і смажити ще 5 хвилин. Покласти нарізані маслини, смажити ще 3 хвилини. Зняти з вогню і охолодити.

06

Яйця відварити вкруту, дрібно нарізати. Додати до м'яса і перемішати.

07

Тісто розкачати, вирізати кружки, на кожний покласти ложку фаршу, добре заліпити край.

08

Розігріти олію й обсмажити вироби до золотистого кольору у великій кількості олії.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з сібаса

Севіче з сібаса

2

25 хв

Ампанада – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua