Айва у ванільному сиропі - Image

Айва у ванільному сиропі

Кількість порцій: 4Час приготування: 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Айва - це не тільки смачний фрукт, яким можна поласувати в літній час. Вона володіє хорошими фармакологічними властивостями, наприклад, має загальнозміцнюючий ефект. Її приймають під час застуди, як хороший засіб від кашлю. Та й взагалі, це дуже смачна ягода. А щоб можна було поласувати нею не тільки в сезон, коли айва достигає, пропонуємо вам рецепт, як смачно в ванільному сиропі приготувати айву. Її можна закатати в банки як варення і зберігати для зручного випадку. Варення виходить і смачним, і корисним одночасною Можна змащувати таким варенням із айви грінки, наприклад, на сніданок, додавати як сироп в чай ​​або ж просто їсти ложкою.

Продукти для рецепту

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
85.00

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

330 мл

Інгредієнти

Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л

5 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

250 г.

Вода негазована Аквуля 2л

500 мл.

Лимон

1 шт.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

5 г.

Перець Мрія чорний горошком 20г

10 г.

Етапи приготування

01

У каструлю покласти ваніль, перець, цукор, цедру лимона і воду. Варити на середньому вогні і помішувати, поки цукор не розчиниться, потім знизити вогонь і варити 5 хвилин.

02

За цей час помити айву, очистити, видалити серцевину і розрізати на четвертинки. Опустити кожну четвертинку в сироп, щоб він повністю її накрив. Накрити каструлю кришкою і варити близько 30 хвилин на маленькому вогні.

03

Викласти айву в миску, а сироп продовжувати уварювати близько 10 хвилин. Об'єм сиропу має зменшитися на третину. Влити сироп до айви і дуже обережно перемішати. Викласти айву в креманки або склянки і, за бажанням, охолодити.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв