
Мафіни з шоколадом
У світі тисячі рецептів маффінів. Люди цінують їх за простоту та швидкість приготування, а ще за те, що в настільки простій страві повністю можна проявити всю свою фантазію. Їх можна прикрашати найрізноманітнішою глазур'ю, кремами, додавати абсолютно будь-які добавки за смаком. У даному рецепті пропонується з'єднати звичайні (бісквітні) мафіни з шоколадом. Шматочки шоколаду у них не тануть і не змішуються з тістом, тому коли ви відкусите шматочок кексу з невеликою скибочкою шоколаду то відчуєте кожен зі смаків окремо, а не просто шоколадний маффін. Краще додавати чорний або молочний шоколад, але якщо ви любите білий, то він теж сюди прекрасно підійде.
Інгредієнти
Яйце куряче
3 шт.
Борошно пшеничне
200 г.
Цукор
100 г.
Шоколад
200 г.
Масло вершкове
100 г.
Розпушувач
10 г.
Етапи приготування
01
Шоколад подрібнити на невеликі кубики (зі стороною близько 0,5 см). Розм'якшене вершкове масло розтерти з цукром. Додати до масла яйця і збити. Обережно додати шоколад і перемішати.
02
У яєчно-масляну суміш просіяти борошно і додати погашену соду. Замішати тісто (консистенції жирної сметани). Духовку розігріти до 180°C. Наповнити тістом формочки (на 2/3) і поставити в духовку. Випікати маффіни близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів