Італійський салат з хлібом - Image

Італійський салат з хлібом

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Представляємо вашій увазі цей популярний італійський салат з овочів і хліба. Такий салатик дуже добре подавати в літній час. Смак салату виходить чарівним . Шматочки хліба просочуються утворюється овочевим соком салату і тануть у роті. Панцанелла народилася в сім'ї бідних італійських селян. Зазвичай в сільських будинках хліб пекли один раз на тиждень, і несвіжий хліб треба було якось утилізувати. Тому з приходом спеки цей салат ставав для селян основною їжею . Щоб прожувати Панцанелла , особливих зусиль було не потрібно , так як хліб змочували водою , тому такий салат називали ще « старечої їжею» . Ось така історія даного салату.

Інгредієнти

Хліб

500 г.

Помідори

500 г.

Олія оливкова

40 мл.

Цибуля

80 г.

Базилік

100 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером.

02

Хліб намочити холодною водою і віджати. Потім викласти хліб на деко, збризнути олією і поставити в духовку. Підсушувати хліб близько 15 хвилин.

03

Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Базилік помити, просушити, нарвати руками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Печиво мед-тахіні

Печиво мед-тахіні

10

30 хв

Італійський салат з хлібом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua