
Пана-кота з горгонзолою
Пана-кота дивиться на вас, ви — на неї. Іскра, буря, бажання спробувати італійський десерт якнайшвидше. Знайомо? Купуйте необхідні інгредієнти та зберігайте рецепт
Інгредієнти
Молоко питне ультрапастеризоване 1,5%
400мл
Вершки ультрапастеризовані 30%
200мл
Желатин
7г
Мед з різнотрав'я
1ст.л.
Сир горгонзола
70г
Мигдаль нарізаний бланшований
за смаком
М’ята
за смаком
Етапи приготування
01
Замочуємо желатин у воді.
02
У каструлі змішуємо молоко, вершки та мед. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 2-3 хвилини. Знімаємо з вогню та даємо трішки охолонути.
03
Сир нарізаємо дрібними шматочками та розтоплюємо в вершково-молочній суміші. Додаємо желатин. Перемішуємо до однорідної маси.
04
Заливаємо в керамічні формочки або склянки та залишаємо в холодильнику на ніч. Перед подачею прикрашаємо м’ятою та горіхами. Смачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів