Мандариновий мокко з льодом - Image

Мандариновий мокко з льодом

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.

Інгредієнти

Молоко

2 ст.

Какао-порошок

0,3 ст.

Цукор

0,3 ст.

Кава мелена

1 ст. л.

Кориця мелена

0,5 ч. л.

Горіх мускатний мелений

0,3 ч. л.

Мандарини

3 шт.

Вершки 35%

0,3 ст.

Етапи приготування

01

Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.

02

Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.

03

Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Мандариновий мокко з льодом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua