Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком - Image

Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.

Інгредієнти

Печиво

400 г.

Масло вершкове

200 г.

Яйце куряче

1 шт.

Молоко

40 мл.

Цукор

200 г.

Горіхи волоські

10 шт.

Ваніль

3 г.

Какао

50 г.

Коньяк

50 мл.

Етапи приготування

01

Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.

02

Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв

Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua