Сьомга під соусом песто - Image

Сьомга під соусом песто

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Надзвичайно корисна, смачна, вишукана і одночасно проста страва. Всі інгредієнти, які входять до її складу дуже корисні. Лікарі та дієтологи радять вживати раз на тиждень рибу жирних сортів. У першу чергу це необхідно для насичення організму корисними поліненасиченими жирними кислотами (омега-3). Особливо лікарі радять запечену і парову рибу, адже так зберігається найбільша кількість корисних речовин. Оливкова олія також одна з найбільш корисних олій. Кедрові горіхи містять велику кількість вітамінів, мікроелементів, амінокислот (в тому числі незамінних), білків і жирів. Але крім користі, ця італійська страва володіє багатим і ніжним смаком, ви обов'язково повинні її скуштувати.

Інгредієнти

Сьомга

900 г.

Олія оливкова

100 мл.

Базилік зелений

100 г.

Горіхи кедрові

50 г.

Часник

3 зуб.

Сир пармезан

50 г.

Розмарин

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Сьомгу розрізати на порційні шматки. Додати сіль і перець. Викласти рибу на деко. Духовку розігріти до 160°C.

02

Базилік помити, просушити, розібрати на листочки. Пармезан натерти на дрібній тертці. Базилік, сир і горіхи подрібнити в блендері, додаючи оливкову олію, щоб вийшов майже однорідний соус. Змастити соусом рибу і поставити деко в духовку. Запікати сьомгу близько 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Сьомга під соусом песто – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua