Салат з селери і тофу - Image

Салат з селери і тофу

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Легкий і корисний салат з пікантним смаком. Особливо цікавий може бути для вегетарианців і веганів. Класичний компонент вегетаріанської кухні - сир з ферментованого соєвого молока - тофу, є прекрасним замінником молочних продуктів і будь-яких сирів і постачальником життєво важливих амінокислот і протеїнів. Завдяки ідеальній збалансованості і легкій засвоюваності корисних речовин, якими багата селера, вона стане воістину рідкісною знахідкою для тих, хто піклується про своє здоров'я, довголіття і красу. Овочі, зелень і яблуко стануть чудовими сусідами в цій компанії і заправлені легким йогуртом лише додадуть корисності і завершеності ції страві.

Продукти для рецепту

Тофу Агропрод
199.00

Тофу Агропрод

за 1 кг

Інгредієнти

Тофу Агропрод

450 г

Стебло селери

200 г

Йогурт Фанні 2,2% 750г

5 ст. л.

Гірчиця ВХС Вінницька 125г

3 ст. л.

Цибуля червона

50 г

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Кунжут

20 г

Петрушка 70г

10 г

Лимон

1

Етапи приготування

01

Тофу, овочі, зелень і яблуко нарізати

02

Заправити йогуртом (або веганським/пісним майонезом), гірчицею, обсмаженим кунжутом і соком лимона.

03

Поставити ненадовго в холодильник.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв