Свинина Стір-фрай - Image

Свинина Стір-фрай

Кількість порцій: 3Час приготування: 35 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Stir fry - спосіб приготування в китайській кухні, який передбачає швидке обсмажування продуктів на розпеченій сковороді з використанням невеликої кількості олії. У перекладі з англійської "stirfry" означає "обсмажувати при помішуванні". Тонко нарізану поперек волокон свинину викладайте в сковороду порціями. Кожна з них обсмажується на сильному вогні за пару хвилин до появи золотистої скоринки. З овочами дійте так само: вони вийдуть хрусткими і не втратять соковитість, зберігаючи при цьому свій життєрадісний колір. Порада: на останньому етапі приготування страви не поспішайте додавати всю заливку відразу, а додавайте її порціями, щоб зрозуміти, коли буде достатньо.

Продукти для рецепту

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене
2597.00

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе Rocheblin гірської свинини в'ялене

300 г.

Морква

2 шт.

Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл

1 шт.

Печериці Українські Печериці Кремові 500г

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Соус соєвий Chong 1л

50 мл.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

0,5 ч. л

Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл

0,5 ч. л

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

3 ст. л.

Часник

4 зубчики

Етапи приготування

01

Для заливки змішати крохмаль, соєвий соус і лимонний сік.

02

Нарізати всі продукти шматочками однакового розміру.

03

Швидко обсмажити протягом пари хвилин полосочки м'яса.

04

Окремо на соняшниковій олії смажити овочі. Вичавити через прес кілька зубчиків часнику.

05

Змішати обсмажені овочі і м'ясо, залити заливкою, потримати на вогні 2 хвилини.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв