
Свинина з овочами тушкована у вершках
Відмінна ситна страва, яка підійде на обід або вечерю. Свинина сама по собі дуже ситна і калорійна, але що робити, коли іноді хочеться побалувати себе чимось грунтовним і конкретним і так, щоб уже наїстися надовго. Страва прийдеться більше до смаку чоловікам. Адже вони менше зациклюються з приводу стрункості своєї фігури. Тому рекомендуємо задовольнити своїх чоловіків ситною і смачною вечерею. В якості гарніра, щоб скрасити і полегшити м'ясо винини можна придумати що-небудь легке, овочеве. Овочі несуть в собі багато корисних вітамінів і мінералів, вони не залишають тяжкості в шлунку і не жирні. А також чудово підійдуть для тих, хто береже фігуру.
Інгредієнти
Вирізка свиняча
400 г.
Печериці
300 г.
Перець болгарський
100 г.
Помідори
100 г.
Вершки 25%
150 мл.
Перець чорний мелений
за смаком
Перець білий мелений
за смаком
Олія оливкова
150 мл.
Етапи приготування
01
Взяти свинину і нарізати на кубики, приблизно сантиметр на сантиметр.
02
Розігріти сотейник і налити в нього оливкової олії. Викласти свинину в сотейник. Поперчити і посолити за смаком. Смажити м'ясо протягом 15 хвилин.
03
Нарізати крупно печериці, кубиками помідор. Після обсмаження свинини вилити сік, що утворився або жир з сотейника. Додати в сотейник оливкової олії і всі овочі. Посолити і поперчити за смаком. Смажити 5 хвилин. Не забувати помішувати.
04
Після обсмажування овочів і м'яса додати вершки і води, щоб овочі і м'ясо були занурені в рідину. Готувати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів