Суп з цвітної капусти з квасолею - Image

Суп з цвітної капусти з квасолею

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Суп з цвітної капусти з квасолею – прекрасна страва для холодних зимніх вечорів, коли так хочеться чого-небудь гаряченького та тепленького. Крім того, коли холоди забирають так багато енергії, хочеться отримати її компенсацію хоча б в їжі. Зрозуміло, що в такому супі найсмачніше – це кольорова капуста. Крім поживної цінності цього овоча, звичайно ж таки вражають і його корисні властивості. Капуста містить цілий колодязь вітамінів, більше ніж потрібно нашому організму, високий в ній вміст мікроелементів та макроелементів. Тому її справді потрібно віддати пальму першості серед різних видів капуст та і серед усіх овочів в цілому. Не справедливо б було не згадати і не менш важливий компонент нашої страви – квасолю. Універсальність цього продукту справді дивує, її широко використовують для приготування борщів, салатів, гарнірів. Крім того вона характеризується надійністю, щодо постачальння будівельної речовини для клітин та прискорення засвоєння її організмом. Тому і в нашому випадку вона є невідємним атрибутом легкого та яскравого супу. Барвистості також додає і суміш духмяних італійських трав та щедро посипана зелена петрушка. Така насиченість смаками та корисністю звичайно ж таки змушує нас готувати цю страву знову і знову.

Продукти для рецепту

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
77.99 - 83.99

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

400 г

Інгредієнти

Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г

400 г

Квасоля Aro консервована в розсолі 400г

400 г

Цибуля

80 г

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ч. л.

Часник

2 зуб.

Бульйон Vitana овочевий 1,1кг

500 мл

Суміш спецій Банка Спецій Італійські трави 100г

5 г

Петрушка 70г

20 г

Сіль Єгипет

за смаком

Перець чорний Kotanyi горошок 70г

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю і часник дрібно нарізати.

02

Нарізати капусту на маленькі суцвіття і відварити протягом 5-6 хвилин.

03

Тим часом розігріти глибоку сковорідку з олією, обсмажити нарізану цибулю і часник до м'якості протягом 4-5 хвилин. Додати в цибулю спеції, квасолю, бульйон, відварену капусту.

04

Все це на повільному вогні варити 5 хвилин.

05

Потім подрібнити блендером до однорідної маси.

06

Перед подачею прикрасити зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв