
Парфе з ягід
1
Якщо дуже хочеться, то можна! Така наша позиція щодо солоденького. Особливо, коли мовиться про французький десерт — парфе з ягід. Керуючись нашим рецептом та підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви з легкістю приготуєте у себе вдома ніжний та низькокалорійний десерт. Приємний бонус: всі необхідні продукти можна замовити за один клік
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чорниця швидкозаморожена
100г
Ожина Auchan швидкозаморожена 400г
100г
Полуниця швидкозаморожена
100г
Сир вершковий Saint Andre 200г
240г
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
240мл
Екстракт Carmencita ванільний 150мл
4г
Чай трав’яний Lovare Magic Breeze з листя м’яти 1,3г*24шт
за смаком
Етапи приготування
01
Готуємо вершкову суміш: за допомогою міксера/блендера збиваємо вершковий сир (кімнатної температури), цукор і ванільний екстракт. Окремо збиваємо вершки. Перемішуємо.
02
За необхідності нарізаємо ягоди.
03
Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.
04
Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів