Тірамісу без яєць з кавовим лікером - Image

Тірамісу без яєць з кавовим лікером

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Любите тірамісу? Приготуйте цей смачний, всіма відомий десерт вдома. Італійське бісквітне печиво савоярді – традиційна основа тірамісу. Просочене кавовим лікером, воно стає неймовірно м'яким і ароматним. Ніжний вершковий крем з маскарпоне, який покриває «дамські пальчики», надає десерту повітряну, пористу текстуру. Тірамісу тане в роті, і Ви не зможете відірватися від такої смакоти. Простота цього рецепта полягає в тому, що тірамісу не потрібно випікати в духовці, досить укласти всі інгредієнти шарами і охолодити отриманий десерт. До того ж, як Ви звернули увагу, в основі цього тірамісу немає яєць, що відрізняє його від класичного рецепту.

Інгредієнти

Сир маскарпоне

500 г.

Пудра цукрова

2 ст. л.

Лікер кавовий

2 ст. л.

Кава свіжезварена

250 мл.

Печиво савоярді

250 г.

Шоколад

400 г.

Етапи приготування

01

Змішати в мисці сир із цукровою пудрою, окремо змішати каву з лікером.

02

Вимочити половину печива в кавово-лікерній суміші, викласти у форму, викласти зверху на печиво у формі половину крему із маскарпоне з пудрою, розподілити по всій поверхні.

03

Половину печива вимочити в кавової суміші, викласти зверху на крем, зверху на другий шар печива викласти другу половину крему.

04

Накрити форму зверху харчовою плівкою, залишити в холодильнику на 6 годин. При подачі посипати зверху тертим шоколадом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Тірамісу без яєць з кавовим лікером – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua