Тімбал з авокадо і тунця - Image

Тімбал з авокадо і тунця

Кількість порцій: 2Час приготування: 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Тімбал являє собою якусь подобу французького тартара: салат, всі інгредієнти якого викладаються шарами. Пропонований нами тімбал з авокадо і тунця – щось новеньке у Вашій домашній колекції рецептів. Такий салатик ніколи не набридне, адже його готують далеко не кожен день і не на кожен випадок. Вся справа в екзотичному плоді авокадо, хвойно-горіховий смак якого додає родзинку будь-якій страві. У нашому випадку авокадо збивається блендером в пюреобразну масу разом із соком лимона і часником, і викладається нижнім шаром. Салат виходить смачним, поживним і корисним. Оригінальне оформлення і ефектний вигляд робить цю чудову закуску головною прикрасою Вашого святкового столу.

Інгредієнти

Авокадо

1 шт.

Помідори

1 шт.

Тунець консервований

150 г

Базилік

20 г

Олія оливкова

10 мл

Сіль

за смаком

Лимон

20 г

Часник

10 г

Етапи приготування

01

Розрізати авокадо навпіл, видалити кісточку.

02

У блендері зробити із авокадо пюре, збризнути його лимонним соком і додати 1 чайну ложку оливкової олії, зубчик вичавленого часнику і сіль за смаком.

03

Біля основи помідора зробити надріз хрест-навхрест, опустити на 1-2 хвилини в окріп.

04

Охолодити, очисттти від шкірки і порізати кубиками, насіння і сік видалити.

05

На тарілку викламти шар авокадо, потім порізаний помідор, а зверху консервований тунець.

06

Прикрасити базиліком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Тімбал з авокадо і тунця – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua