
Спагеті al frutti di mare
Це ароматне блюдо сподобається всім любителям морепродуктів. Спагеті в даному рецепті варяться в підсоленій воді, але не до повної готовності. Заморожені морепродукти готують на сильному вогні до випаровування води наполовину. Або ж прожарюють в оливковій олії на сковороді. Обов'язковим компонентом даного рецепту є біле вино. На його основі готується соус з морепродуктів. До морепродуктів і вина додають часник, цибулю, помідори, зелень. Подається це блюдо відразу гарячим, зверху можна притрусити рубаною петрушкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
500 г.
Кільця кальмарів Vici в паніровці 300г
100 г.
Мідії пікантні
100 г.
Восьминіг відбитий свіжоморожений
100 г.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Цибуля
1 шт.
Часник
1 зубчик
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити пасту до напівготовності.
02
Просмажити на сковороді під кришкою морепродукти з рубаним часником, дрібно нарізаною цибулею і свіжою зеленню в оливковій олії.
03
Додати біле вино і свіжі нарізані помідори, готувати 2 хвилини і приправити сіллю, перцем.
04
Додати пасту до соусу і перемішати. Просмажити протягом 7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів