Рагу з яловичини з червоним вином і грибами - Image

Рагу з яловичини з червоним вином і грибами

Кількість порцій: 8Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Коли не знаєте, що приготувати на обід або вас замучили буденні страви, радимо знаходити натхнення на нашому сайті. Такий гість, як рагу з яловичини з червоним вином та грибами, не лише порадує ваших близьких прекрасним смаком, а й позитивно відобразиться на настрої. Відмінне поєднання інгредієнтів надасть можливість насититись вдосталь, коли голод замучив, і, крім того, отримати максимум задоволення від отриманого результату. Ми маємо просто кулінарний шедевр, що включає в себе смак поживної яловичини, хрумкої морковки, духмяного часничку та колоритних грибочків – печериць. Такий перелік інгрідієнтів змусить вас насолоджуватись цією стравою з кожною ложкою. Готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких і приносьте їм радість!

Інгредієнти

Червоне вино

750 мл.

Цибуля

1 шт.

Бекон

250 г.

Часник

3 зубчики

Печериці

500 г.

Яловичина

750 г.

Морква

750 г.

Букет гарні

щіпка

Етапи приготування

01

У великій глибокій (краще чавунній) сковороді з кришкою, підсмажити бекон на середньому вогні 5 хвилин.

02

Додати цибулю і часник і тушкувати ще кілька хвилин. Потім додати яловичину і підрум'янити 5 хвилин, помішуючи.

03

Додати червоне вино, гриби, моркву і трави. Закрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 2 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв