
Паста з грибами
Хочете приготувати щось смачне, незвичайне і, як кажуть, на швидку руку? Тоді вам на допомогу прийде паста з грибами. Паста феттучіні дуже красиво виглядає на тарілці, неважка для шлунку і має приємний смак. Гриби замінять м'ясо, а зелень, оливкова олія, перець і часник подарують вам запах Середземномор'я. До речі, часник є відмінним афродизіаком. Всього лише пару зубчиків не зроблять запах неприємним, однак чудово вплинуть на смак страви. Все, що вам знадобиться для цієї пасти, - це 20 хвилин часу, мінімум інгредієнтів і трохи гарного настрою. І смачна вечеря гарантована! А два келихи червоного вина і свічка зроблять вечерю романтичною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гриби Гливи
500 г.
Часник
3 зуб.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.
02
Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.
03
Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів