Морозиво із зеленого чаю - Image

Морозиво із зеленого чаю

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Прочитавши назву рецепту, ви звичайно ж здивуєтесь такому відвертому витвору кулінарії, але у японців таке морозиво не є дивиною, та і в нас останнім часом воно стало більш популярним. Ви подивіться скільки цікавих та колоритних компонентів воно поєднало в собі. Тут присутній і терпкий, але водночас легкий смак зеленого чаю, як основного складового інгредієнта, так і невелика кількість вітамінного лимону з його дивовижно кислим смаком. А в доповнення до нашого шедевру збиті білосніжні, ніби хмаринки, вершки, які наповнять наш зелений оазис відтінком прохолоди. Таким морозивом не можливо не насолоджуватись в спекотний літній день, коли просто вмираєш від спраги, а скляночка морозива є просто неперевершеною насолодою.

Інгредієнти

Яйця

6 шт.

Цукрова пудра

100 г

Зелений чай

20 г

Соєвий соус

5 мл

Вершки 30-33%

200 мл

Лимон

20 г

Вода

70 мл

Етапи приготування

01

Взяти сирі яйця, охолодити, відокремити білки від жовтків.

02

Білки збити з половиною цукрової пудри до щільної піни.

03

Чай заварити в 1/3 склянки окропу, дати настоятися 10 хвилин.

04

Жовтки змішати з соєвим соусом, чаєм і лимонним соком (1 ч. л.).

05

Всипати решту пудри і збивати на водяній бані до міцної піни.

06

Збити вершки до щільної піни. З'єднати всі інгредієнти, обережно перемішуючи.

07

Викласти у форму для морозива або у пластмасовий лоток і покласти в морозильник для заморожування мінімум на 2 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Морозиво із зеленого чаю – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua