
Французькі млинці
Час радувати близьких ароматною випічкою. Крепи або французькі млинці – хрусткі трубочки (або конвертики) з ніжних млинців. Млинець повинен вийти дуже тонким, але при цьому міцним і еластичними. Для цього в тісто додають більше яєць і топлене вершкове масло. Рулетики наповнюють начинкою з фруктів, ягід, вершків або джему. Прекрасний варіант смачного і ситного сніданку. Оскільки млинці тонкі і ніжні, важливо не перетримати їх на сковороді. З кожного боку випікати не більше 20-25 секунд. Інакше підгорять. За пропонованим рецептом млинці змащуються лікерним апельсиновим кремом. Вишукано і пікантно, чи не так?
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
400 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Ванілін Pripravka 2г
0,5 ч. л.
Масло вершкове домашнє
175 г.
Апельсини 1кг
2 шт.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
3 ч. л.
Лікер Grand Marnier Cordon Rouge Апельсиновий 40% 0,7л
6 ст. л.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
50 мл.
Какао-порошок Аромікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
Змішати в мисці борошно з сіллю, додати 1 ст. л. цукру, вбити яйця, перемішати до однорідної маси.
02
Додати в тісто ванілін, 2 ст. л. топленого вершкового масла, налити молоко. Перемішати ще раз тісто, залишити на 2 години.
03
Обсмажити млинці на розігрітій сковороді в рослинній олії, з обох сторін.
04
Висипати цукор в невелику каструлю, поставити на вогонь, нагріти, влити сік апельсинів і додати цедру, покласти вершкове масло, додати коньяк і лікер, а також додати какао-порошок. Варити суміш на маленькому вогні, суміш повинна бути однорідною.
05
Змастити кожен млинець кремом, згорнути в рулет, викласти млинці на тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів