
Суп вермішелевий по-аргентинськи
Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
400 г.
Помідори рожеві фасовка
200 г.
Корінь петрушки
30 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
50 г.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
30 г.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Бульйон курячий Food Studio 500мл
300 мл.
Етапи приготування
01
Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.
02
Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.
03
Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.
04
Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.
05
Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.
06
Перед подачею посипати тертим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів