Паста-салат із тунцем - Image

Паста-салат із тунцем

Кількість порцій: 6Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Незважаючи на велику кількість складних вуглеводів і відносно високу калорійність, близько 300 ккал в порції, паста повільно засвоюється в шлунково-кишковому тракті. А її властивість створювати відчуття ситості не дозволяє переїдати, а отже не дозволяє гладшати. У пасті присутні рослинні білки з амінокислотним складом, вітамін Е, що уповільнює старіння організму, вітаміни групи В, необхідні для роботи центральної нервової системи, і такі мінеральні речовини, як калій, магній, залізо, кальцій, фосфор і марганець. Тому приготуйте пасту-салат з тунцем. Вона стане для вашої родини збалансованим і корисним повноцінним обідом або вечерею.

Продукти для рецепту

Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
73.40 - 110.00

Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г

400 г

Інгредієнти

Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г

450 г.

Салат Calvo з тунця 150г

200 г.

Помідори черрі Polan мариновані 660г

500 г.

Маслини Oscar без кісточки 300г

100 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

50 мл.

Цедра лимона Auchan в баночці 45г

0,5 ч. л

Цибуля червона

1 шт.

Петрушка 70г

1 пучок

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити пасту в підсоленій воді 10 хвилин.

02

Збити оливкову олію з тертою цедрою лимона і сіллю. Пасту перемішати з соусом.

03

У пасту додати нарізані черрі, маслини без кісточок, шматочки консервованого тунця, нарізану півкільцями цибулину і подрібнену петрушку.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв