Овочева лазанья - Image

Овочева лазанья

Кількість порцій: 6Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Овочева лазанья - дуже смачне і ароматне блюдо. Особливо воно припаде до смаку тим, хто не любить м'ясо. У страву можна додавати різні овочі, а не тільки ті, що вказані в самому рецепті. Подрібнені баклажани посипають невеликою кількістю солі і залишають у мисці на 30 хвилин, щоб баклажани згодом не надавали страві гіркоту. Після закінчення відведеного часу промивають під проточною водою. У соус за бажанням можна додати трохи тертого на дрібній тертці мускатного горіха або подрібненого часнику. Як тільки овочева лазанья готова, її розрізають ножем на порційні шматочки, розкладають дерев'яною лопаткою по плоским тарілкам і подають до столу.

Продукти для рецепту

Баклажани фасовані
40.00 - 59.90

Баклажани фасовані

за 1 кг

Інгредієнти

Баклажани фасовані

150 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

300 г.

Кабачок

350 г.

Помідори рожеві фасовка

600 г.

Макаронні вироби Auchan Лазанья 500г

12 шт.

Сир моцарела Lel 45%

100 г.

Томатна паста Marinado 25% 460мл

40 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Чорний перець Каміс горошком млинок 42г

за смаком

Лист лавровий

за смаком

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

2 шт.

Етапи приготування

01

Цибулю очистити, подрібнити. Викласти цибулю в сковороду, залити склянкою води і тушкувати до випарювання рідини.

02

Поки цибуля тушкується очистити баклажан і кабачок. Подрібнити. Викласти в сковороду з цибулею, додати сіль і склянку води.

03

Поки овочі тушкуються, помідори ошпарити окропом, зняти з них шкірку і теж подрібнити. Викласти до інших овочів, додати томатну пасту. Тушкувати до тих пір, поки не випарується вся рідина.

04

Для соусу влити в каструлю половину молока, додати лавровий лист, трохи солі і перець горошком. Поставити на водяну баню. Це потрібно, щоб соус не згорнувся.

05

Яйця злегка збити, змішати з половиною молока. Коли в каструлі все почне закипати, акуратно влити туди молоко з яйцем, постійно помішуючи. Варити до легкого загустіння, не припиняючи мішати. Після цього соус потрібно процідити.

06

Листи для лазаньї відварити до напівготовності в підсоленій воді.

07

На дно форми для запікання вилити половину приготованого соусу. Зверху викласти частину листів для лазаньї. На них - половину овочів. Накрити листами. Полити соусом, викласти овочі, що залишились, натерти половину сиру. Викласти останні листи. Посипати сиром, який залишився, натертим на дрібній тертці.

08

Поставити в духовку на 40 хвилин, температура 150°C.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв