
Огірковий салат з кунжутною олією
Огірки обов'язково повинні бути присутніми в нашому раціоні. Цей зелений здоровань огірок не такий простий, як здається на перший погляд. Незважаючи на те, що в його складі 95% - це вода, огірок примудрився опинитися серед лідерів за вмістом у своєму складі калію. Нестача цього важливого мікроелемента чревата, ні багато ні мало, порушеннями в роботі серцево-судинної системи. Як і чорна редька, огірок - володар унікальної здатності до нейтралізації кислотних сполук, що надзвичайно важливо, оскільки підвищена кислотність - ознака деяких грізних захворювань. Огірок допоможе і при запорах. На додаток до всього, для тих, хто стежить за своєю фігурою, важлива низькокалорійність цього корисного овоча.
Інгредієнти
Огірки
500 г.
Олія кунжутна
20 мл.
Оцет
20 мл.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Огірки помити, очистити від шкірки і нарізати скибочками (близько 3 мм завтовшки).
02
Змішати оцет з кунжутною олією. Посипати огірки сіллю і перцем за смаком.
03
Полити салат заправкою, перемішати і подавати (краще всього подавати до суші).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів