Запечені нектарини з кисломолочним сиром - Image

Запечені нектарини з кисломолочним сиром

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Пропонуємо вашій увазі прекрасний десерт. Запечені нектарини з кисломолочним сиром дуже доречно виглядатимуть навіть на святковому столі. Десерт своєю присутністю буде розбавляти солодкість і приторність інших солодких страв, пірожних і тортів. Звичайно, даний десерт теж солодкий, але ця солодкість трішки інша, ніж у торта, наприклад. Це фруктова і неймовірно корисна солодкість. Адже, нектарини - це багатющий за своїм хімічним складом фрукт. У ньому дуже багато заліза, вітаміну А, аскорбінової кислоти. Такий десерт дуже добре засвоїться також дитячим організмом. А ще він просто незамінний влітку, коли дуже хочеться чогось солодкого, але зовсім некалорійного.

Інгредієнти

Нектарини

4 шт.

Сир рікота

125 г.

Цукор

1 ст.л.

Гвоздика мелена

0,5 ч.л.

М'ята свіжа

3 стеблі

Цедра лимонна

2 ч.л.

Етапи приготування

01

Нектарини помити, розрізати на дві частини, вийняти кісточки.

02

Викласти нектарини на деко, шкіркою вниз. Розігріти духовку до 180°C.

03

У мисці змішати сир з цукром, додати м'яту і лимонну цедру.

04

Чайною ложкою викласти сирну суміш у кожну половинку нектарина. Посипати зверху гвоздикою. Випікати 6-9 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Запечені нектарини з кисломолочним сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua