Салат з кус-кусом, помідорами і фетою - Image

Салат з кус-кусом, помідорами і фетою

Кількість порцій: 1Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Кус-кус - це не тільки модна, корисна і поживна каша. Ці маленькі золотаві зернятка можна використовувати для приготування оригінальних страв, наприклад, салатів. Якщо використовувати соус або маринад, крупу не потрібно варити і навіть заливати окропом. Навіщо кус-кус в салаті? Для незвичайної текстури, красивого зовнішнього вигляду, і, звичайно ж, з ним страва стане смачнішою і ситнішою. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує поєднувати кус-кус з помідорами, фетою і зеленню. Радимо спробувати!

Інгредієнти

Кус-кус

50г

Фета

60г

Помідор консервований

25г

Помідор в'ялений

20г

Молоко

10мл

Синя цибуля

20г

Пластівці чилі

Цедра і фреш з половинки лимона

100г

Маш-салат

Рукола

Базилік

Бебі шпинат

М'ята

3 гілочки

Кінза

3 гілочки

Перець чорний

за смаком

Сіль

за смаком

Цукор

за смаком

Етапи приготування

01

Суху крупу насипати в піалу і залити розсолом, злитим з консервованих помідорів.

02

Зробити крем з фети.

03

З консервованих помідорів приготувати пюре. В'ялені помідори, цедру лимона, кінзу з м'ятою і цибулю подрібнити і змішати з кус-кусом. Додати гострий сушений перець. Добре вимішати салат.

04

Додати сіль, цукор, влити олію з в'ялених томатів.

05

В окремому посуді змішати подрібнені маш-салат, бебі шпинат, рукколу. Цю суміш заправити олією з в'ялених томатів, посолити і поперчити.

06

Викласти салат на тарілку в наступному порядку: шар крему, кус-кус і салатна суміш.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Африканський суп з кунжутом і спеціями

4

15 хв

Салат з кус-кусом, помідорами і фетою – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua