Цибулевий суп по-французьки - Image

Цибулевий суп по-французьки

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 год 30 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Обід

Ви коли-небудь пробували справжній цибулевий суп по- французьки? Ні? Пропонуємо приготувати це популярне фірмове блюдо більшості французьких ресторанів за нашим рецептом. В давнину ця страва була їжею бідняків. Легкий, але дуже поживний, завдяки яловичому бульйону, на якому він готується, простий у приготуванні супчик припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайний дивовижний смак і рум'яний золотисто -коричневий колір страві надає тушкована на повільному вогні цибуля. Деякі кухарі у Франції можуть доводити пасеровку до кількох годин, домагаючись особливої ​​глибини смаку.

Інгредієнти

Яловичина

300 г.

Цибуля ріпчаста

700 г.

Вершкове масло

50 г.

Сир

50 г.

Чорний перець горошком

6 зерен

Сіль

за смаклм

Чорний мелений перець

за смаком

Батон

6 скибочек

Етапи приготування

01

Для приготування бульйону потрібно: яловичину покласти в каструлю і залити 1,2 л. води. Посолити за смаком і додати духмяний перець горошком. Варити близько 1,5-2 годин до повної готовності м'яса.

02

Поки варитися бульйон, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.

03

Потім розтопити на високій сковороді вершкове масло і викласти в неї цибулю.

04

Тушкувати цибулю потрібно на невеликому вогні під кришкою протягом 1 години. Вона не повинна підгоріти, а тільки поступово набути коричневого кольору і м'якого кремового вигляду, за рахунок довгої теплової обробки.

05

Вийняти з бульйону горошини перцю і м'ясо. Бульйон поперчити за смаком і покласти в нього смажену цибулю. Варити хвилин 15-20.

06

Поки суп вариться, скибочки хліба підсушити на сковороді або в тостері.

07

Сир натерти на середній тертці і розкласти його на тости. Потім поставити тости в мікрохвильову піч, щоб сир трохи розплавився, але не потік.

08

Подавати суп слід гарячим, а в тарілку покласти тост із розплавленим сиром.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Цибулевий суп по-французьки – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua