Креветки в томатному соусі - Image

Креветки в томатному соусі

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Спектр використання креветок широкий - це закуски і салати, супи, пироги, основні страви. Креветки люблять багато. Вони неймовірно смачні. Відносно користі креветки цінні перш за все своїм білком, на який не впливають заморозка або теплова обробка, а також йодом, що входить до їх складу, вони сприяють зміцненню імунної системи організму людини. Найчастіше їх просто відварюють і їдять вприкуску з пивом. Креветки в томатному соусі - страва, яку подають з гарніром. На гарнір до такої страви найкраще підійде рис. На стіл це блюдо потрібно подавати в гарячому вигляді. Креветки в томатному соусі - це одне з найпопулярніших середземноморських страв.

Інгредієнти

Креветки очищені

450 г.

Бекон

100 г.

Паприка

1 ст. л.

Орегано

1 ст. л.

Чебрець

1 ст. л.

Цибуля

1 шт.

Часник

3 зубчики

Томатна паста

2 ст. л.

Помідори, консервовані у власному соку

400 г.

Кукурудзяна крупа

150 г.

Сіль

1 щіпка

Перець чорний мелений

1 щіпка

Вершкове масло

2 ст. л.

Етапи приготування

01

Викласти бекон, нарізаний невеликими шматочками на сковороду і смажити на середньому вогні до хрусткої скоринки. Відокремити сало.

02

Перемішати креветки з паприкою і сушеними травами, обсмажити з салом 2 хвилини.

03

Для соусу цибулю дрібно порізати, смажити 4 хвилини. Додати часник, смажити 30 секунд. Додати томатну пасту, нарізані помідори, тушкувати 1 хвилину, перемішати. Приправити сіллю і перцем, тушкувати пару хвилин.

04

Довести 3 склянки води до кипіння, додати крупу, зменшити вогонь. Коли суміш в каструльці стане кремовою, додати вершкове масло.

05

Викласти крупу, зверху креветки, залити соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв