
Італійський овочевий салат з моцарелою
Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний. Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Грецький
1 пучок
Помідори черрі Polan мариновані 660г
16 шт
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30г
Сир Славія Моцарела 50%
200г
Гірчиця Deroni Діжонська 200г
1 ч.л.
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.
02
Черрі вимити і розрізати на половинки.
03
Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.
04
До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.
05
Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів