Грецький пиріг з м'ясом - Image

Грецький пиріг з м'ясом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо ви знайшли в холодильнику хороший шматок м'яса і думаєте, що б таке швидке з нього приготувати, тоді скористайтесь нашим рецептом пирога з м'ясом. Для його приготування досить в найближчому магазині купити листкове тісто, а вдома викласти на нього фарш. Зауважте, не треба возитися з тістом, бруднитися в борошні, витрачати багато часу. Ви просто викладаєте м'ясо на тісто, і можете забути про пиріг на півгодини. Це добре економить час, протягом якого можна зайнятися приготуванням салату або будь-якої іншої страви, яким ви вирішили доповнити пиріг. Рецепти таких простих страв завжди повинні бути під рукою у дбайливої ​​господині, щоб швидко приготувати смачну вечерю.

Інгредієнти

Тісто листкове

1 кг.

Фарш

500 г.

Сир

300 г.

Сир бринза

300 г.

Кріп

20 г.

Петрушка

20 г.

Цибуля зелена

20 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Яйця

2 шт.

Етапи приготування

01

Спочатку потрібно підготувати фарш. Для цього обсмажити його до готовності. Потім обсмажити 2 цибулини і додати у фарш разом із тертим сиром, бринзою, порізаною зеленню і сирими яйцями.

02

Половину листкового тіста розгорнути та покласти на деко. На нього покласти зверху начинку і накрити другою половиною тіста. Краї ретельно закрити. Проколоти кілька разів виделкою і зверху змастити яйцем.

03

Випікати в розігрітій духовці до золотистого кольору близько 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Грецький пиріг з м'ясом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua