Севіче з сібаса - Image

Севіче з сібаса

Кількість порцій: 2Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.

Інгредієнти

Сібас (філе)

300г

Червона цибуля

60г

Батат (відварений)

150г

Кінза

35г

Чилі халапеньйо

25г

Морська сіль

за смаком

Паста чилі

10г

Лайм

280г

Імбир свіжий

10г

Часник

Етапи приготування

01

Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.

02

Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.

03

Зваріть батат

04

Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Севіче з гребінців з овочами

Севіче з гребінців з овочами

2

10 хв

Севіче з сібаса – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua