Бурякове пюре з корицею - Image

Бурякове пюре з корицею

Кількість порцій: 6Час приготування: 2 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Початок осені – той самий час, коли у Вас є чудова можливість урізноманітнити буденний раціон Вашої родини корисними і смачними стравами з молодого буряка. Піддаючись термічній обробці, цей яскравий коренеплід не тільки зберігає всі свої цінні вітаміни і мікроелементи, а й набуває приємний смак. Рекомендуємо приготувати бурякове пюре з корицею. Ця цікава страва – гідний приклад того, як самий звичайний овоч перетворився до невпізнання за рахунок грамотного поєднання інгредієнтів, а також додавання пряної кориці. Така закуска має універсальне застосування: подавати її можна в якості гарніра до м'яса або риби, а також намазати овочеве пюре на свіжий хліб, тости або грінки.

Інгредієнти

Буряк

3 шт.

Морква

3 шт.

Часник

3 зубчики

Цибуля

1 шт.

Цукор

за смаком

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Кріп

1 пучок

Соняшникова олія

2 ст. л.

Кориця

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити буряк і моркву 1 годину. Очистити овочі і натерти їх на крупній тертці. Лук очистити і подрібнити.

02

У сотейнику розігріти масло, покласти буряк, моркву і цибулю, обсмажувати протягом 5 хвилин.

03

На малому вогні тушкувати під кришкою, періодично помішуючи, протягом 20 хв.

04

Дрібно нарізати кріп і часник, додати до пюре, приправити корицею, сіллю, перцем і цукром за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Бурякове пюре з корицею – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua