Закуска з Моцарели - Image

Закуска з Моцарели

Кількість порцій: 8Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Моцарелла - молодий італійський сир родом з регіону Кампанія, один з найзнаменитіших сирів в Європі. Нейтральний, з приємною кислинкою, його смак поєднується практично з усіма можливими інгредієнтами. Цей сир в Італії додається до багатьох страв: піц, салатів, закусок, м'ясних страв, овочевих запіканок. Сир моцарела - чудове джерело здорового білка, містить багато корисних вітамінів, мінералів, і може бути включений в меню здорового харчування. Дуже хороша моцарелла і в запеченому вигляді. Ця закуска нагадує рецепт приготування моцарели у фритюрі. Але в даному рецепті сир готують не цілими кульками, а нарізають шматочками і обсмажують на сковороді, а не в глибокій фритюрниці.

Інгредієнти

Яйця

2 шт.

Вода

1/4 стклянки

Панірувальні сухарі

1,5 склянки

Часник

2 зубчика

Борошно

200 г.

Соняшникова олія

за смаком

Палички Моцарели

450 г.

Етапи приготування

01

Сир нарізати невеликими шматочками.

02

У маленькій мисці змішати збите яйце і воду.

03

В іншій мисці змішати борошно, панірувальні сухарі і дрібно рубаний часник.

04

Закип'ятити олію. Обваляти кожен шматочок сиру спочатку в яйці, а потім обваляти в сухій суміші.

05

Обсмажити моцарелу в паніровці до золотисто-коричневої скоринки (близько 30 секунд). Потім викласти на паперовий рушник і промокнути, щоб прибрати зайвий жир.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв