Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком - Image

Часникова брускета з томатами, червоною цибулею і базиліком

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Любителі всіляких бутебродів і гамбургерів можуть побалувати себе брускетами. Брускета - це популярна італійська закуска, у вигляді звичайної скибочки підсушеного хліба. Частіше використовується чіабата. Чабата або чіабата - смачний італійський білий хліб, який випікають з пшеничного борошна і дріжджів, зазвичай додаючи оливкове масло. Готуються брускети дуже швидко. Основа для брускети може бути найрізноманітнішою. Використовуються як нарізані овочі, так і м'ясні та морепродукти. За бажанням всі інгредієнти можна подрібнювати в комбайні, але не до дуже дрібного стану.

Інгредієнти

Помідори черрі

400 г.

Олія оливкова

3 ст. л.

Цибуля червона

0,5 шт.

Базилік (листя)

3 ст. л.

Оцет бальзамічний

1,5 ст. л.

Білий хліб

8 шт.

Часник

1 шт.

Етапи приготування

01

Помідори нарізати маленькими шматочками, покласти їх в миску, додати подрібнену цибулю, влити оливкову олію, додати порізаний базилік і влити бальзамічний оцет.

02

Розігріти духовку до 200°C. Викласти на деко шматочки хліба, скропити зверху хліб оливковою олією. Поставити в духовку на 2 хвилини. Дістати з духовки підсмажений хліб, натерти часником.

03

При подачі покласти на тарілку підсмажений хліб, зверху на нього викласти томатну масу. Подавати відразу ж.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв