Брускета зі шпинатом - Image

Брускета зі шпинатом

Кількість порцій: 4Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Шпинат відомий в кулінарії досить тривалий час. Він використовується в якості інгредієнта в стравах для святкового та повсякденного столу. Шпинат, як кулінарний продукт славиться своїми корисними властивостями і використовується майже в усіх кухнях світу. Шпинат містить багато заліза, кальцію, магнію, вітамінів E, A, C, антиоксидантів і фолієвої кислоти. Остання, до речі, дуже позитивно впливає на жіночу дітородну функцію. Сьогодні ми з вами будемо використовувати шпинат, як інгредієнт для приготування закуски. Вважається, що цей рецепт прийшов до нас з Італії. Приготування цієї чудової закуски надзвичайно просто. Приготувавши таку смачну закуску ви залишитеся дуже задоволені результатом.

Продукти для рецепту

Хліб Домашній пшеничний 580г
29.20

Хліб Домашній пшеничний 580г

580 г

Інгредієнти

Хліб Домашній пшеничний 580г

480 г

Шпинат пучок 100г

30 г

Сіль Єгипет

за смаком

Суміш спецій Банка Спецій Італійські трави 100г

за смаком

Сметана ХМЗ 20%

30 г

Етапи приготування

01

Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).

02

Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.

03

Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.

04

Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв