
Террін із куркою і кедровими горіхами
Саме слово "террин" французького походження. У Франції таку страву ще часто називають "супник" . Особливість такої страви в тому, що подають її тонкими скибочками, у вигляді хлібців. Відповідно, і їдять їх з першими, гарячими стравами. Тому і бажано подавати терріни холодними. Вони досить дієтичні, тому ними можна сміливо замінити магазинні хлібці. Цибуля і часник роблять страву дуже ароматною, а курка - збагачує вас білком. Такі хлібці можна їсти навіть увечері просто так, без нічого. Можна брати шматочки з собою на роботу, щоб перекусити ними с чаем. Досить проста та універсальна страва на кожен день. Смачного!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш курячий
750 г.
Хліб житній бездріжджовий 300г
225 г.
Базилік червоний Auchan свіжий 50г
100 г.
Петрушка 70г
25 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Горіхи Кедрові лущені
60 г.
Часник
2 зубчика
Масло вершкове домашнє
15 г.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.
02
Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.
03
Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.
04
Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.
05
Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів