Террін із куркою і кедровими горіхами - Image

Террін із куркою і кедровими горіхами

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Саме слово "террин" французького походження. У Франції таку страву ще часто називають "супник" . Особливість такої страви в тому, що подають її тонкими скибочками, у вигляді хлібців. Відповідно, і їдять їх з першими, гарячими стравами. Тому і бажано подавати терріни холодними. Вони досить дієтичні, тому ними можна сміливо замінити магазинні хлібці. Цибуля і часник роблять страву дуже ароматною, а курка - збагачує вас білком. Такі хлібці можна їсти навіть увечері просто так, без нічого. Можна брати шматочки з собою на роботу, щоб перекусити ними с чаем. Досить проста та універсальна страва на кожен день. Смачного!

Продукти для рецепту

Фарш курячий
152.20 - 229.00

Фарш курячий

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш курячий

750 г.

Хліб житній бездріжджовий 300г

225 г.

Базилік червоний Auchan свіжий 50г

100 г.

Петрушка 70г

25 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1 шт.

Горіхи Кедрові лущені

60 г.

Часник

2 зубчика

Масло вершкове домашнє

15 г.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

за смаком

Етапи приготування

01

Хліб і зелень подрібнити, змішати з курячим фаршем.

02

Цибулю з часником дрібно нарізати, обсмажити на оливковій олії протягом 3 хвилин. Додати горіхи і готувати ще 2 хвилини.

03

Додати в суміш з фаршем яйце і зажарку з цибулі та горіхів. Перемішати.

04

Змастити форму вершковим маслом і присипати сухарями. Випікати в духовці при температурі 180°C 50 хвилин.

05

Готовий террін вийняти з духовки, злити сік і залишити в холодному місці на 6 годин. Подавати холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв