
Шарлотка
Шарлотка - це більш простий варіант пирога. Багато чоловіків, які не дуже вміють готувати, шарлотку роблять з легкістю. Прийшла до нас ця страва з Франції, французи ж, власне, ідею взяли із звичайного англійського пудингу. З роками вони стали додавати різні інгредієнти і експериментувати з цією стравою, а в результаті ми отримали рецепт нескладного пирога. Подають шарлотку теплою, до неї часто додають морозиво або солодкий соус. Начинку можна змінювати залежно від сезону фруктів, які поспіють. А взимку можна використовувати консервовані фрукти. Тобто, готувати цей простий пиріг можна цілий рік.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
200 г.
Цукор Ваш Цукор білий кристалічний 5кг
200 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
300 г.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
2 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 пакетик
Етапи приготування
01
Відокремити яєчні білки від жовтків. Збити білки, поступово додаючи цукор, до утворення густої білої маси.
02
Акуратно перемішати з жовтками і просіяним борошном, додати корицю і розпушувач для тіста.
03
Яблука очистити і нарізати тонкими скибочками.
04
У змащену олією форму викласти частину тіста, рівномірно викласти яблука і покрити тістом, що залишилось.
05
Випікати в духовці 20-35 хвилин при температурі 180°C до утворення світло-коричневої скоринки.
06
Коли шарлотка охолоне, обережно вийняти з форми. При подачі посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів