
Грушевий тарт татен
Хочете наповнити солодкістю своє життя, внести смак щастя у ваші будні? Ми пропонуємо вам спекти грушевий тарт татен. Вишуканий, неповторний і приємний смак запам'ятається вам надовго. Ви будете хотіти цей пиріг ще і ще. Легкий у приготуванні, мінімум інгредієнтів і прекрасний результат - ось, що собою являє ця страва. Груша, що немов мед, подарує десерту незабутні солодкі нотки. А завдяки дріжджовому тісту тарт відрізняється по консистенції від інших пирогів. Корисні властивості груші зроблять з цієї страви справжнє джерело енергії та хорошого настрою для вас. Тому не відмовляйте собі в таких маленьких, але важливих задоволеннях!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
30 г.
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Оцет яблучний Borges 250мл
7 мл.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Груші Світ фруктів сушені різані 200г
3 шт.
Етапи приготування
01
Груші помити, почистити від шкірки і видалити серцевину. Порізати груші на 6 шматочків кожну. Розігріти духовку до 190°C градусів.
02
На присипаній борошном поверхні розкачати тісто і покласти на 10-15 хвилин у холодильник. У сковороді змішати цукор, оцет і 2 столові ложки води. Готувати на середньому вогні, не перемішуючи. до золотистого кольору, близько 12-15 хвилин. По закінченню часу додати вершкове масло.
03
Викласти груші в 1 шар в карамель і тушкувати близько 15 хвилин. На груші викласти тісто і злегка притиснути до сковороди краї. Закрити сковорідку з грушами і тістом кришкою і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 15 хвилин. Потім зняти кришку і випікати ще 15 хвилин до готовності. Обережно перевернути пиріг на тарілку і подавати до столу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів