
Вівсяний пиріг з вишнею
Корисний вишневий пиріг з вівсяною крупою. Вівсяною крупою замінено частину борошна. Для цього пирога радимо брати не вівсяну крупу, яку потрібно варити, а вівсяні пластівці швидкого приготування, тоді вона не буде потрапляти крупинками в тісті. Вишню можна використовувати як свіжу (якщо це сезон вишні), так і заморожену, попередньо її розморозивши. А можете взяти консервовану, тоді пиріг набуде новий смак і стане солодшим. Будь-які інші ягоди (або суміш ягід, а також фрукти, особливо якщо вони свіжі та сезонні) теж підійдуть просто прекрасно, але тоді необхідно трохи відрегулювати кількість цукру або посипати ягоди (фрукти) цукром, якщо вони кислі. Зверху пиріг можна присипати кокосовою стружкою, горіхами або мигдалевою стружкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
100 г.
Крупа вівсяна Терра 800г
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Вишня сушена
400 г.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Етапи приготування
01
Збити яйця з цукром. До цієї суміші додати вівсяну крупу (або пластівці). Перемішати і додати просіяне борошно. Замішати тісто.
02
Духовку розігріти до 180°C. Вилити тісто у форму, зверху покласти вишні (без кісточок) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 50 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів