
Мандариновий мокко з льодом
Під словом «мокко» мається на увазі кавовий напій, приготований на основі еспрессо з додаванням спіненого молока, шоколадного сиропу, покритий шапкою збитих вершків. Все це надає напою приємного шоколадно-вершкового смаку. Так роблять мокко в ресторанах. Ми ж вам хочемо запропонувати приготувати трохи нестандартний мокко, але набагато смачніший, ніж той який подають в ресторанах. Перша відмінність - це те, що ми будемо робити напій не на основі еспрессо, а будемо використовувати мелену каву. А по-друге ми додамо сюди мандариновий сік. Приготувавши такий напій своїм рідним і друзям, ви будете постійно отримувати замовлення від них на його приготування, так як мокко дійсно виходить дуже смачним.
Інгредієнти
Молоко
2 ст.
Какао-порошок
0,3 ст.
Цукор
0,3 ст.
Кава мелена
1 ст. л.
Кориця мелена
0,5 ч. л.
Горіх мускатний мелений
0,3 ч. л.
Мандарини
3 шт.
Вершки 35%
0,3 ст.
Етапи приготування
01
Вилити молоко в ємність. Додати какао-порошок, цукор, каву, всипати корицю і мускатний горіх. Вичавити сік із мандарин, влити в загальну суміш.
02
Поставити на вогонь ємність, нагрівати, суміш не повинна закипіти. Змішувати до загустіння, протягом 6 хвилин.
03
Заповнити келихи льодом, вилити каву з ємності, влити вершки. Прикрасити шматочком мандарина.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів